På Lördag går startskottet!!

Ja på lördag har vi vår Premiärkurs " Modell för en dag". Kursen tar start klockan 12:00 i Hagaparken i Solna, jag hoppas verkligen att vädret är så bra det bara kan vara =)

Kursen är fullbokad, 4 av deltagarna är några bloggerskor som ni eventuellt känner igen. Vill inte avslöja vilka det är ännu men ni får veta det i slutet av veckan.

Längtar verkligen tills på lördag, tror vi kommer få en rolig dag med fina bilder som resultat!

Jag har suttit flera timmar och jagat sponsorer, jag tror jag fått några napp. Kul!! =)


// Sofie Childs



Bloggen

Nu kör In The Light igång en blogg där ni enkelt kan följa vårt jobb med projektet. Ni får se bilder och små filmklipp från plåtningarna, läsa lite om hur vi jobbar och kanske blir det någon tävling lite här och där.

Det här är som ett komplement till hemsidan, med fler uppdateringar. Dock vet vi inte om det blir dagliga uppdateringar, men saknar du oss så är det bara att klicka dig in på någon av våra egna bloggar: Sofies blogg och/eller Annies blogg.


Följ vår blogg med bloglovin


In The Light | Foto- & modellkurser


Om Sofie

Sofie 
Jag heter Sofie Childs och har varit aktiv inom modellbranschen i 4 år.

Jag har alltid haft ett stort intresse av att stå framför kameran, men det var när jag var 15 år som jag bestämde mig för att bli modell. Jag ville bevisa för mig själv att min längd på 160 cm inte var avgörande. Jag började skapa kontakter och klättrade framåt. Jag har gått flera modevisningar och gjort mängder av fotograferingar. Idag är Modellandet ett stort intresse och jag vill dela med mig av mina erfarenheter och bevisa för andra att man kan bara man vill och tror på sig själv. Jag vill dela med mig av känslan som man har när man står framför kameran eller tar första steget ut på catwalken, den är obeskrivlig! 

Jag jobbar heltid som Ekonomiassistent och pluggar även till Mäklarassistent. Jag bor i Järfälla med min Sambo och 2 hundar. Jag tar var dag som den kommer och njuter av livet fullt ut!!

Här hittar du min blogg

Maila mig: [email protected]


Om Annie

Annie
Jag heter Annie Fredriksson och är fotograf.

Våren 2009 startade jag enskild firma som fotograf och har sedan dess fått olika typer av fotouppdrag. Januari 2010 startade jag min första fotokurs på distans och sedan dess har jag även hållt i fotokurser utanför internet-världen.

Jag är en glad och positiv tjej som gillar nya utmaningar.

När jag inte fotograferar så umgås jag med släkt och vänner, jobbar på Akademibokhandeln eller sitter på en klippa i Stockholms skärgård (fast då är ju någon kamera i för sig med).

Här hittar du min blogg & hemsida

Maila mig:
[email protected]


Fotokurs med modell

Fotokurs med modell
Vill du lära dig eller bli bättre på att fota människor?

Den här kursen riktar sig till dig som har ett intresse av att fota. Vi kommer att ses i
grupper om 3-6personer.

Kursen är på ca 3 timmar och då går vi igenom kamerans inställningar och sådant som är bra att tänka på när man fotograferar människor samtidigt som vi fotograferar modellen.

Kursen kommer att hållas av och Annie Fredriksson som är en engagerad fotograf och kursledare och Sofie Childs som har erfarenhet inom modellbranschen.

Kursen är tillgänglig i Stockholmsområdet.

Pris: 600kr


Modellkurs

Modell för en dag
Drömmer du om att bli modell? Vill du bara ha fina bilder på dig själv?? Eller kanske ta med din bästa vän på en upplevelse?

Den här kursen är en gruppkurs där vi har plats för 2-6 deltagare. Kursen är på ca 3 timmar och under den här tiden kommer vi att gå igenom tips och råd gällande modellbranschen men framför allt kommer vi ägna vår tid framför kameran. Vi kommer att prova på att ta olika typer av bilder i olika miljöer. Alla får sin tid framför kameran. 

Den här kursen riktar sig till alla och vi kommer att anpassa kursen efter kursdeltagarnas önskemål och kunskapsnivåer. Har du alltid drömt om att bli modell? Vi hjälper dig att ta första steget. Vill du ha bilder utöver det vanliga? Ta med dig din bästa kompis eller kanske din mamma och få en upplevelse ni aldrig glömmer.

Kursen kommer att hållas av Sofie Childs som har erfarenhet inom modellbranschen och Annie Fredriksson som är frilansfotograf sedan april 2009 och har hållt i fotokurser sedan januari 2010.

Kursen är tillgänglig i Stockholmsområdet.


Pris: 500kr (exkl. cd-skiva med bilderna)
CD med bilder: 100kr


Om In The Light

In The Light
In The Light är ett projekt som skapades våren 2011,
av Sofie Childs och Annie Fredriksson

Eftersom att det finns ett växande intresse av fotografering och modellande så bestämde vi oss för att samarbeta och ta fram kurser. Den ena kursen riktar sig till dig med ett brinnande intresse att stå bakom kameran. Den andra kursen riktar sig till dig som drömmer om att bli modell eller endast vill ha fina bilder på dig själv.

Vi anpassar alla kurser efter deltagarnas önskemål och intressen. Vi ser kurserna även som en möjlighet för er att träffa nya människor med samma intressen och det är ett perfekt tillfälle att knyta nya kontakter på.

Besök gärna vår hemsida: www.inthelight.se

Läs mer om:
Modellkursen
Fotokursen


www.inthelight.se


Juni 2011
Maj 2011
April 2011
Mars 2011
Februari 2011


bloglovin

In The Light | Foto- & modellkurser



RSS 2.0


Sponsorer:

Tack till BijouterieStore


Till Startsidan



In The Light är ett projekt som Sofie och Annie drog igång våren 2011.

In The Light annordnar foto- och modellkurser och i denna blogg får du följa med i vårt arbete bakom kurserna.

Besök gärna vår hemsida:
www.inthelight.se

Maila oss:
[email protected]

Information
Kurser
Sofie
Annie


Sponsorer:

Fotokurser på distans

Tack till Viva La Diva

Tack till Reztart

Tack till Pärlteamet

Tack till Le Shop

Tack till Belpino

Tack till adaras.se

Trendiga smycken och accessoarer


RSS 2.0